Om särbegåvade förskolebarn igen

skarmavbild-2017-02-18-kl-15-52-49

I september 2016 publicerades en artikel om särbegåvade förskolebarn i Lärarförbundets tidning Specialpedagogik. Nu är artikeln återigen publicerad i Lärarförbundets tidning Förskolan med titeln Så kan du stötta särbegåvade (2017-02-15).

Och det är i förskolan man behöver börja, för särbegåvade barn föds med sin kapacitet. Deras brinnande kunskapstörst och nyfikenhet behöver få utrymme i god tid, så att särbegåvade barn kan växa upp till välmående vuxna.

skarmavbild-2017-02-18-kl-19-23-49Kategorier:Arkiv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: