Ångestpodden om särskilt begåvade elever

I Ångestpodden, avsnitt 394, diskuterar vi sanningar och myter om särskilt begåvade elever och deras psykiska (o)hälsa. Samtidigt reder vi ut vad särskild begåvning egentligen står för och hur bilden av Sverige ser ut internationellt när det gäller särskilt begåvade elever.

Finns där poddar finns.

Ångestpodden drivs och produceras av Ida Höckerstrand och Sofie Hallberg som även driver podcasten Djupdyk.

Under valåret 2022 driver Ångestpodden även kampanjen Tre minuter som syftar till att väcka medvetenheten om hur lite tid skolkuratorer har för varje elev (3 minuter i veckan). Skriv under kampanjen här för att införa ett maxtak för varje skolkurator!Kategorier:Arkiv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: