Barnaministeriet UR – om särbegåvade elever

Barnaministeriet dokumentär: UR om de särbegåvade tvillingarna Erik och Gustav, som vantrivdes i svenska skolan och nu är pedagogiska flyktingar. Första gången Barnaministeriet berättade om tvillingarna var de tio år gamla och hade svårt att få rätt undervisning, trots uppflytt fyra årskurser. Nu går de i Europaskolan i Bryssel, där de äntligen trivs med undervisningen och har många kompisar. I programmet intervjuas Mona Liljedahl om hur pedagoger bättre kan förstå sig på elever med särskild begåvning.

Programmet sändes för första gången 6 januari 2018. Lyssna här.Kategorier:Arkiv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: