Särbegåvade barn på fritids

I september 2016 och i februari 2017 publicerades artiklar om särbegåvade barn i tidningarna Specialpedagogik och Förskolan (se tidigare inlägg). Nu är artikeln bearbetad för att även rikta sig till fritidspersonal. Lärarförbundets tidning Fritidspedagogik publicerade i dag, 17 mars 2017, artikeln Stökiga eller särbegåvade? 

Det är inte alls ovanligt att just fritidspedagoger är de som upptäcker vad särbegåvade/särskilt begåvade faktiskt kan, förstår eller vet. Därför utgör de en fantastisk resurs i att både upptäcka och stimulera särbegåvade/särskilt begåvade barn inom skolans verksamhet.Kategorier:Arkiv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: