Dags för Brainchild 2018

Den 1 och 3 december är det dags igen för Brainchild
I samarbete med Tekniska Museet och Riksförbundet för särskild begåvning (rfsb) går Brainchild av stapeln igen den 1:a och 3:e december 2018 på Tekniska Museet i Stockholm.

Precis som tidigare, ägnas en dag åt barn och anhöriga, och en dag åt skolverksamma. Anhörigdagen lördag 1 december bjuder på både föreläsningar, aktivitetstips, frågepanel och träffar för barn och tweens. I år får även Brainchild besök av det fantastiska projektet IYPT Sweden. Allt till priset av en vanlig entrébiljett till museet.

Pedagogdagen den 3 december, kallad Brainchild Pro, bjuder i år på efterlängtad föreläsning av forskaren Elisabet Mellroth vid Karlstad universitet tillsammans med exempel från verkligheten, frågepanel och föreläsning av mig. För alla de som inte har möjlighet att delta på plats, bjuder Brainchild ännu en gång på direktstreaming av stora delar av föreläsningarna. Du kan titta på smakprov från Brainchild 2017 här.

Bokning för Brainchild Pro sker via hemsidan. Gå direkt till bokningen här.

Som vanligt blir det kondenserade dagar som man inte för allt i världen vill missa om man är det minsta nyfiken eller frågande kring temat.

Välkomna!Kategorier:Arkiv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: